onsdag 31. desember 2014

Siste dag i året og en siste Art Journal fra meg i år ♥

Hei alle sammen, er dere klare for det nye året? Her er jeg klar for hva som enn måtte komme, jeg ønsker det nye året velkommen med denne Art Journal siden. En bok kan jo brukes også på høykant vel? Det fant jeg ut passet godt til denne boken.

Første jeg gjorde var å påføre sidene Gesso. For så å tegne sirkler for å klargjøre hvor jeg skulle påføre medium. TreL har fått inn disse herlige Texture Paste mediumene fra Finnabair (Prima). Som er så herlig å jobbe med. Sist laget jeg med et tynt lag fordelt jevn. Mens her har jeg nærmest brukt det som molding paste. Jeg påførte et ganske tykt lag og så tegnet jeg spiraler i den våte blandingen.
Jeg hadde ikke tid å la det tørke helt på egen hånd, så sprekkene ble ikke så store som de kunne ha blitt. Men det ble noen vakre alikevel, OG det er ikke noe som ryr av. Dette her sitter som nagla fast! Lykke! Wohoo!
Så tenkte jeg hmm jeg vil ha noe som ligner på akvarell maling i uttrykk. Men samtidig matt og litt grovt i uttrykk etter det hadde tørket. Og da fallt jeg for å bruke Soft Pastel. Jeg er blitt veldig betatt av disse her altså. Det at man kan bruke dem i tørr og våt tilstand, er absolutt et produkt jeg liker å ha i arsenalet mitt. Deres bruksområder er mange, og da blir det en stk lykkelig Linn hihi! :)
Her påfører jeg den ujevne overflaten soft pastels. Går såå bra jo! Nå lover jeg dere jeg koste meg veldig! Jeg kunne nå videre gnidd det med feks en svamp ned i bakgrunnen. Men jeg hadde en litt annen plan som sagt.
Her bruker jeg en passe våt pensel for å løse opp Soft Pastellene. Og det er mye farge på et lite konsentrert område. Jeg ville sirklene skulle være fyllt av dype fine farger men kantene vil endres...
Her endelig får jeg gjøre det jeg så for meg. At jeg tilfører større mengder vann fra ytterkantene av sirklene og drar det utover i bakgrunnen. Og på bildet under kan man se hvor langt disse pastellene holder. Små mengder holder lenge altså :)
Så over til å bruke litt India ink og tegne og skrive. Jeg må dog investere i en bedre penn, da den har fått seg en "kakk" for mye hihi! Så teksten ble mere til tegnede ord enn planlagt.
Men hva gjør vel det at det ser litt lekent ut og det gjør det vel kanskje og litt orginalt. Øver på å bruke mer av min egen håndskrift i mine Art Journaler. Dette er jo ikke direkte design man holder på med, men lek og kreativitet for seg selv ♥ Og som jeg ofte sier mine terapibøker. De er virkelige som skatter hver og en bok jeg har ♥ For å få litt bevegelse i midten av sirklene tilførte jeg litt Mica flakes. Jeg syntes det gjorde seg godt for effekten sin del.
Jeg er som noen vet glad i å meditere og innimellom så er det godt å meditere med chakrane i fokus. Ordene her viser bare en liten flik av hva hver chakra inneholder. Her og nå var det akkurat det jeg trengte :) Jeg blir rett og slett glad å se denne siden. Og vil møte det nye året med åpne armer og si velkommen skal du være :)

Håper denne fargerike Art Journalen gir litt glede og inspirasjon. Og så håper jeg dere alle får en nydelig Nyttårsaften på alle måter. Vær forsiktig med rakettene alle sammen! Og jeg vil si på forhånd her:  

Til lykke med det nye året alle sammen, måtte det bringe alle masse godhet og glede ♥

hilsen Linn

3 kommentarer:

  1. Fantastisk nydelig bok Linn og godt nytt år til deg og dine :)Glede mæ til å se hva du får til i 2015 :)

    SvarSlett
  2. Tusen hjertelig takk gopia mi May-Britt ♥ Godt nytt år til deg vennen ☺

    SvarSlett
  3. Fantastisk AJ! Elsker hvordan du har forklart chakraenes ulike betydning. Enkelt og lekkert <3 Godt nyttår Linn :-) Stor klem!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails