tirsdag 2. desember 2014

Happiness is homemade - Bok pynting

Hei i dag blir jeg å vise en masssse bilder hihi! Jeg fant ut at jeg ville ta bilder underveis for å vise når jeg pyntet ei notatblokk. Den bare synger til en om "kom å pynt meg litt" tralalalaa!
Slik startet jeg:

 Jeg planla å pynte både forsiden og baksiden. Og siden jeg hadde tenkt å bruke litt medium av diverse slag og våte medium. Bestemte jeg meg fort for å ha på et lag med Gesso.

 Dog jeg gjorde det ikke så veldig nøye at det så helt jevnt ut. Jeg ville ha disse ujevnhetene for å skape mere dype og liv i bakgrunnen. Helt jevnt hvitt kan være ganske så kjedelig bakgrunn syns jeg.

 Så når Gessoen var tørket, tok jeg fram et nydelig stempel fra Penny Black og  favoritt embossing pulveret mitt for tiden. Fran-tage fra Stampenous er jeg totalt hektet på. Det er tykkere enn vanlig embossing pulver men samtidig så medgjørlig å bruke med fine stempeltrykk som dette her.

 Her har jeg lett fram restekassen min med alt fra Sticky Back Canvas, Gelliprintede ark, akvarell ark, Khadi Papers ( ♥ ) rester også Washitape. Som jeg danderte lag på lag slik jeg ønsket det.

 Så har jeg brukt de fantastisk flotte Rub ons fra Staz, guriland så herlige å bruke. Jeg syns teksten passet bra til boken kan man si :)

 Så ville jeg har mere "liv" i selve bakgrunnen. Så jeg lette opp mine Inktense blyanter. Jeg er såå glad i dem og bruker dem til så mangt. Og de fungerer som alltid brilliant på et slikt underlag også :) 

 Inktense er jo vannfast når det tørker. Men for å få det mer transparent og jevnt, ønsket jeg å bruke Acrylic Glazing Liquid for å male over blyantstrekene med. Noe jeg syns fungerte veldig bra og det er iallefall vannfast nå!

 Ser dere den duse fargen av lilla, turkis og blå oppe under embossingen? Det er Inktense blyantene sammen med Acrylic Glazing Liquid. Og så har jeg tørket noe vekk for å få et soft uttrykk. Her på bildet viser jeg at jeg kanter forsiden med sort akrylmaling. Kremt jeg orket ikke hente kreditt kortet mitt. Men hva har vi papir til for da, kan da brukes som spatel/kredittkort det også vel!

 Så hentet jeg fram litt Modellierpaste fra Marabu ♥ Gull er flott og sølv også. Men jeg ville få noe av de samme dempede gulltonene som embossingpulveret. Så jeg blandet dem rett og slett sammen til ønsket farge :)

 Jeg traff ganske godt med blandingen syns jeg :) Fargen ble ikke for kald eller varm. Og stod i stil til de embossede motivene.

 Her har jeg og brukt rubons i hjertet, så digg å ha rooosa rubons! Og hjerter da, får man nok av sånt, neppe hihi! Det sprekkene som syns øverst i bildet er et digg produkt som Trel snart får inn. Gleder meg å vise dere mere om det!

 Så måtte jo også baksiden pyntes. Men jeg orket ikke ta bilder av all pyntingen der. Det er på samme måte som på forsiden. Men jeg har brukt mere lag med inktense, washitape og embossing enn på forsiden. Men nå står de iallefall i stil forsiden og baksiden :)

Eneste jeg må si er at jeg burde latt baksiden av boken tørke noe lengre enn det jeg gjorde. Jeg ble pittelitt utålmodig hihi, og brukte varmepistolen for å tørke fortere. Det første til at bakpermen bøyde seg litt. Men langt fra sånn at det er plagsomt eller ødelagt på noe vis. Men bare et obs, jo tykkere underlag, jo bedre å la det tørke i fred over natten. Det er min erfaring i allefall :)

 Her har jeg også brukt de søøte washitapene TreL har inne. De "sjukke" pip pippene er jeg helt frelst på for tiden.

 Og til sist et totalbilde av forsiden av boken. Denne notatboken vil etterhvert bli en bok hvor jeg skriver ned inspirasjon og ideer. Jeg får dem som oftest når jeg legger meg eller når jeg absolutt IKKE har mulighet til å kunne scrappe eller male hihi! Og inspirasjon og ideer de er så flyktige når de kommer. Så å få dem ned på papiret vil være til stor hjelp. Men en slik notatbok å dekorere kan jo brukes til sååå mangt. Julebok, dagbok, skrivebok på skolen og mange andre bruksområder. Eller hva med å pynte en å gi bort i julegave/bursdagsgave? Da kan man lage boken akkurat så fin eller delikat man ønsker. Jeg tror mottakeren hadde blitt veldig glad hvis man laget en slik bok ♥  Siden denne er til meg selv ble den grunge-hippie-bohem-stil hihi!
Produktliste: 
Notatblokk A4 LinjertStempel Penny BlackRub Ons Staz - LoveEmbossing Stampendous - metallicStickyback Canvas - Claudine HellmuthMarabu Modell Pasta SØLV og GULLKhadi Papers - handmade paper 150 gsmRanger Studio PaintInktense pencilsTape Works (washi tape) - Birds
Det var alt jeg hadde å vise i dag :) Nå er det juleprosjekter neste her iallefall. Har noen planer med noe lekker Glitterfilm TreL har inne! Jeg må bare vise dere et bilde jeg har tatt av filmen. Guriland noe så lekkert!

Dette hjertet har jeg skjært ut med min Silhouette Cameo. Dog må det sies; jeg ville bare brukt en kniv til akkurat disse. Da denne filmen er ikke produsert av Silhouette. Så har man ingen garanti for om kniven ikke blir slitt fort. Men det gikk bare lekkert i min kuttemaskin. Og jeg gleder meg til å skjære ut mere morsomme ting. 


Da håper jeg dere alle får en kjempefin uke :) Og at dere steller pent med dere selv nå i julestria ♥


Scrappeklem fra Linn

2 kommentarer:

  1. Wow for et arbeid likte den boka Linn :-) du e så superflink :-)

    SvarSlett
  2. Du e en san inspirasjon linn <3 sku ønska æ kun lag å hold på me san her <3

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails