onsdag 17. desember 2014

Julestjerne og en Art Journal :)

Hei alle sammen ♥ Hvordan går det, er dere i rute til jul? Her må det sies det er litt på halvåtte enda, men mye er gjort. Sjekklisten krysses sakte men sikkert av og det føles godt. I år som alle år så må jeg lage noe form for julepynt.

I år ble det stjerner ♥ Jeg fant en så brilliant tutorial med link til en nydelig flott stjerne man kan lage selv. Og kuttefilen til silhouetten gjør det så enkelt også. Jeg er ikke den som er så god å måle hit og dit nøye. Så jeg var veldig glad for at maskinen skjærte ut for meg hihi! Men man kan også klippe det ut for hånd. HER kan du finne hvordan du kan lage den, hvis du skulle ønske det.

Jeg skjærte den ut i Bazzill og så decopauget jeg på glitterfilm på kartongen etterpå. Da de er for tynne å alene kunne holde de skarpe konturene i stjernen. Denne glitterfilmen er laget av noen form for plastikk. Så man kan bruke dette til veldig mye forskjellig! Så jeg fant ut å lime dem på kartong ville fungere bedre. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet selv og denne stjernen skal min datter ha på sitt rom♥  Hun som meg er veldig glad i glitter og bling hihi!


Når man følger instruksjonene på bloggen som jeg har delt over, kan alle få dette til. Jeg er ikke så dyktig på slikt som flere av mine DT teamjenter er. Men det var sånn en glede i etterkant å få dette til. 

Se som det glitrer, sukk, jeg må innrømme jeg digger så disse glitterfilm rullene altså! Gjett om de skal få mange timer med lek sammen med meg framover. Ideene bobler, så da er det bare å få tid og energi til å utføre alle ideene hehe!

Jeg laget også en stjerne i vellum. Det fungerte også veldig bra, og jeg tenker disse kan man jo ha som pynt ellers i året også! Og hva om man har ledlys i de, det måtte jo bare bli kjempelekkert!


Beklager det dårlige bildet, men jeg hadde ikke tid å sette opp gode lyskilder i dag. Men håper dere ser effekten med å bruke vellum. Planen var å vise det i vinduet med dagslys ute, så dere fikk se at den er noe gjennomskinnelig. Jeg ble iallefall veldig fornøyd selv ♥ 


 Så til sist vil jeg vise dere en Art Journal som jeg koste meg med i helgen. Jeg er som noen kanskje vet veldig glad i å meditere og gjør det egentlig mer og mer. Det er nærmest endel av hverdagen min nå og faktisk for min kjære også. Og mange ganger opplever jeg at jeg finner så gode svar på ting jeg lurer på når jeg setter meg ned og bare "er". Noe denne liksom viser da. :)


Disse ordene som er ramset opp på høyre side, er mye hva jeg ønsker å ha selv i meg men også bidra i verden med. Kanskje dette blir noe "dypt" for noen (forståelig nok hihi) men jeg er jo litt sånn, og da såklart kommer det til uttrykk i min Art Journal. 


Jeg fikk samtidig lekt med teknikker og nye medium wohoo! Jeg sier bare Finnabair sin Texture Paste er himmelsk å jobbe med. Jeg har prøvd ut mange forskjellige crackle medium. Også i Paste form. Og hva skjer med dem, jo de begynner å drysse av. De er ok på underlag som er avstivet og har liten bevegelse. Hvor man har grunnet først med Gesso og så hatt på Crackle Paste. Jeg har sett i min AJ bok eller en fleksibel bakgrunn. Har jeg måttet ty til å "binde" pasten bedre med å tilsette Gel Medium.

Men den her, hoho, den kan bøyes og tøyes hit og dit og holder som bare det. Se de vakre sprekkene, og alt ettersom hvor tykt lag man legger... får man små delikate sprekker til mere store dype sprekker.
Her har jeg hatt litt blå ink på toppen av sirkelen bare for å gi et større fargespenn, men også så dere skulle se sprekkene skikkelig godt :)

I tillegg må jeg si man får myye for pengene! Så nå er jeg så heldig å ha tre farger wohoo! White, Gold og Antique Silver har jeg og jeg vil ha enda flere hehe! Jeg anbefaler dem med varmt hjerte!

Produkter brukt:

Glitterfilm
Bazzill White
Lim - Art Institute Glitter (mitt favoritt flytende lim over flere år)
Vellum
Ranger Studio Paint  (jeg er svært glad i disse i små beholdere, de er så drøye i bruk og veldig god kvalitet. Ved å tilsette en dæsj med Acrylic Glazing liquid vil jeg tørre påstå at dette er prima kvalitet mer enn bare på hobbybasis! Jeg hørte nettopp i et intervju med Claudine Hellmuth at det vil ikke bli produsert opp nye når Ranger går tom. Så jeg skal i allefall handle inn før det blir tomt i hyllene)
Texture Paste - Gold Crackle 
Favorittpennen min - Uni Ball Gel - Black den skriver jo til og med oppå maling! Den er så nydelig god!

Ja det var alt jeg rakk i dag å vise fram :) Jeg håper dere nyter de siste dagene før julen setter inn. Nyter øyeblikkene, gleden som ligger i det som er nå og kommer. Jeg gleder meg selv som en unge til å se datteren min åpne pakker i år. Jeg har nemlig vært veldig flink å høre godt etter hihi! Så det skal bli stor stas. Å gjøre andre glad er virkelig livets store glede. Om det er å smile til en fremmed på gata, holde opp døren til noen som trenger hjelp eller ja bare unne andre litt glede. Og julen er virkelig tiden hvor vi unner hverandre godt, så jeg trives spesielt i denne tiden ♥ Nei nå tilbake til julebaksten (og gjemme den unna så ikke alt blir spist opp før jul hihi)

Ha en nyydelig jul alle sammen, varme boblende gode tanker til dere alle ♥


Linn♥ 


1 kommentar:

  1. Vet du hva linn, disse stjernene er bare så aldeles nydelie <3 de er mye finere en mine designer advenstjerner med lys i som er kjøpt på løwini :p å d mein æ.

    Du har virkeli gjort en aldeles flott jobb med både stjerner å d nye klisje, som æ ikke forstår mæ på som e komment inn på treL.

    Me love it <3

    Had æ hat beire tid nu før jul, så sku æ virkeli ha prøvd mæ på ei san stjerne sjøl :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails