torsdag 25. september 2014

Fyrstikkesker med de nye arkene fra papirdesign

Hei alle sammen <3

Da er jeg klar for mitt første innlegg i bloggen.
Har du som meg fyrstikkesker liggende, eller på jakt etter noe spesielt du kan gi til en venninne eller en liten oppmerksomhet til noen du er glad i? Det har jeg, scrappet dem om til små gaveesker.
Papirdesign har i år kommet med noen utrolige fine mønsterark i deres nye juleserie. 3 av disse har jeg tenkt å vise dere litt ekstra frem. Det som er så fint med disse arkene er at begge sidene nødvendigvis ikke er juleorientert, du kan bruke dem til noe annet enn bare jul. 

Det å dekorere esker er lett å få til og du kan bruke det meste av kartong. Og det beste av alt, da får du bestemme pynten selv. 

Denne esken har jeg valgt å bruke en ensfarget rød kartong med prikker, ett mønsterark med hjerter. Begge er festet med dobbelsidig tape. En rød bommulsblonde rundt. Til slutt et hjerte jeg har farget med distressink, denne har jeg festet med brun hyssing. Har du ikke hyssing kan du bruke ullgarn eller annen type garn.


Dette er produktlisten jeg har brukt.
  Bazzill - prikket rød kartong
Rød Bånd - Bånd
Halv perler - hvite


Grønt er skjønt og en farge jeg liker veldig godt. Eske nr to er samme fremgangsmåte som på den første. Men i stedet for hjerter, har jeg brukt de nye stjernen av bark som er kommet inn i butikken.Ddisse har jeg brukt en tang på, for å få hull i midten, slik at jeg kan knyte en sløyfe på utsiden av stjernen. syns dette blir en ekstra fin detalj på eksen. I tillegg til stjernene, har jeg brukt en perlesnor rundt den ene dompappen, og pyntet den med en rose fra papirdesign.


Lurer du på hvordan produkter jeg har brukt, her er listen:
Bazzill - grønn kartong 
Papirdesign - mønsterark med dompapper 
Bånd - grønn
Bånd - mørk grønn
Perlesnor 

Den aller siste er nok enda en rød en. Måtte bare bruke de herlige stjernene på denne også og dette herlige arket fra p
Papirdesign. Ett lite tips, dette passer veldig bra til mørk brun kartong


og her er produktlisten:
Bazzill - rød kartong
Bånd - Rød bånd 
Bånd - Bånd med ruter 
Halvperler - BlingSånn da har du fått ett lite innblikk i hva man kan gjøre med tomme eller fylte fyrstikk esker. Ha en fortsatt scrappegod torsdag 

Klem fra Silje

 

3 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails