mandag 6. april 2009

Resirkulert til konfirmanten.

På tide å legge ut hva jeg har laget til konfirmasjons inspirasjon.
Jeg har dekorert en gammel Prima eske som det har vært blomster i. (Go green, vettu!)
Har malt den med distress crackle paint weathered wood på endestykkene, også lagt på decupagelakk over, så det ikke skulle flasse helt av. Fungerte kjempe fint faktisk!
Planen er å ha gaven til konfirmanten oppi esken;)

Midtpartiet som er av klar plast til vanlig fikk på seg papirdesign's lekre 'Nostalgi blå', som jeg har satt på en sløyfe med brun blonde jeg hadde liggende.
Blomstene er så utrolig lekre! har også brukt Primas 'artful leaves', og Prima say it in crystals som jeg har delt opp litt. kantene har fått et lite tuch med chalk -chestnut roan.


Baksiden har jeg satt på en prima som jeg har lippet bladene litt, så den skulle passe bedre. har brukt glitterlim på bladene og i midten sitter en Bradramme 8 mm messingfarget med Halve Perler 8 mm perlemor hvit 5652 inni.
Har også brukt tre hvite Cala liljer. Ellers et personlig stempel og diecut fra en punch.

Bordkortet mitt blei en kombinasjon av serivettring og bordkort.
brukt igjen nostalgi blå fra papirdesign, også french vanilla bazzil som jeg har punchet kanter på. en hvit cala lilje, litt crackle paint Weathered wood, samt kantebånd jeg har skrevet navnet på konfirmanten på. Enkelt og greit! Sydde fast kantene som jeg har punchet til papiret, så det skulle se litt finere ut. Litt rufsete kanter også. Fort å lage, og dekorativt!Kortet er under produksjon, så det kommer mere snart!:D

Takk for du ser, og ha en god påske!

-Trine

3 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails