onsdag 25. september 2013

Kurs og treff på ANDENES


Treff & Kurs på ANDENES J

Ring nabo, send mail videre til dine scrappeglade venner og del på facebook J
Vi trenger flere påmeldte – og jeg lover deg et knallkurs (..og til intro priser)! Dette skal lages J

Nybegynnerkurs i enkel kortoppbygging med stempling og bruk av cuttlebug. Pris 220 – alt materiell inkludert: Kurset kjøres Lørdag 11.30 & evt. Lørdag 14.30

 Fargeleggingskurs med bruk av tusjer. Kr 200.- alt materiale inkl. Kurset kjøres Søndag 11.30:For deg som kan litt fra før. Pris 220 – alt inkludert: Kurset kjøres Søndag 14.30

 
Laila skriver:

I forbindelse med at vår scrappeklubb for pårørende i 133 Luftving fyller 5 år, inviterer vi til stort scrappetreff på Folkets hus lørdag 28 og søndag 29 september fra 11-18 åpent for alle. Pris for treffet er 100.- for de som er ansatt eller famile av ansatt i luftvingen og 200.- for andre. Betaling ved oppstart. Aldersgrense for treffet er påbegynt ungdomskole.
TreL.no og Andøy bok & papirhandel stiller med butikker, og TreL.no vil kjøre diverse kurs innen scrapping.
Lørdag kjøres det to puljer (av max 16 pers) med nybegynnerkurs i enkel kortoppbygging med stempling og bruk av cuttlebug, pris for kurset er 220.-( bet til kursholder v oppstart)
Søndag kjøres et fargeleggingskurs for viderekommende, dette kurset har plass til 16 stk, og koster 200.-
Søndag kjøres også et kurs for viderekommende, dette kurs har plass til 16 stk og går ut på bretteteknikk,samt en liten gavepose. Pris 220.-. Alt materiell til kursene er med i prisen.

Påmelding treff og evt. Kurs gjøres til lailalas@online.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails