tirsdag 21. juni 2011

Sommerfugler: ett stempel - tre kort


Jeg har kosa meg et stempelsett fra Stampendous. Settet består av en stor og en liten sommerfugl. Jeg har også brukt Glimmer Glam og Glimmer Glaze.


På det første kortet har jeg stemplet og embosset den store sommerfuglen, og så fargelagt den med Glimmer Glam. "Flekkene" har jeg laget med Glimmer Glaze:


For å få 3D-effekt har jeg skjært ut vingene på sommerfuglen.På det neste kortet har jeg stemplet både den lille og den store sommerfuglen på mønsterpapir. Jeg har så brukt Diamond Glaze for å få en skinnende overflate og 3D-effekt.
På det siste kortet har jeg brukt sommerfuglene til å lage bakgrunn på kortet. Jeg har embosset dem med klart embossingpulver, og så har jeg påført Glimmer Glaze og Glimmer Mist. Hjertestemplet er også fra Stampendous. Det har jeg embosset med kobberfarget embossingpulver.Da håper jeg at jeg har gitt dere litt inspirasjon :)
- Lene -

3 kommentarer:

 1. Nydelige kort alle tre!! Tilsynelatande enkle, men likevel utrulig forseggjorte. Kjempeflotte!

  SvarSlett
 2. Gu kor fantastisk "enkle" flotte kort :)
  Lure litt på korleis du har skjært laus deler av sommerfuglen ..?

  SvarSlett
 3. Takk for ros :)

  Frk. Bogstad - jeg stemplet sommerfuglen på kartongen først, og så skjærte jeg ut vingene med en skalpell. Deretter limte jeg kartongen med sommerfuglen fast til kortet.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails