tirsdag 21. juni 2011

Glimmer Glaze og Glimmer Glam

Glimmer Glaze i fargen Pink Lady og Glimmer Glam i fargen Lipstick Pink

Jeg har testet ut to produkter fra Tattered Angels: Glimmer Glaze og Glimmer Glam.
Tattered Angels er produsenten bak det mer kjente Glimmer Mist. Disse tre produktene har mye til felles, men det er også noen forskjeller på dem. Alle produktene kan brukes sammen, eller hver for seg.
Både Glimmer Glaze og Glimmer Glam er vannbasert maling i mange flotte farger. Helt vanlig maling er det likevel ikke.

Glimmer Glaze er farger med skimmer og en glanset overflate. Jo flere lag du påfører, jo blankere blir den. Fargen påføres med en pensel som sitter i lokket.
Glimmer Glaze kan blant annet brukes på metall, stoff, akryl, tre, papir og vellum.

På dette kortet har jeg brukt Glimmer Glze til å fargelegge sommerfuglen. Jeg embosset sommerfuglen før jeg påførte Glimmer Glaze. Da er det lett å tørke bort fargen fra det som er embosset, og du får fram stemplet. Jeg har påført fargen på sommerfuglen i bare ett lag, og da er overflaten ganske matt. Prikkene har leg laget med å dryppe en god dæsj farge på kartongen, og overflaten ble da høyglassert.

Glimmer Glam er farge som er tilsatt glitter. I tillegg til glitteret har den også skimmer, slik som vi kjenner det fra Glimmer Mist. Skimmer + glitter gir en ordentlig wow-effekt, noe som gjør at navnet kommer til rette.
Glimmer Glam kan brukes på blant annet metall, stoff, akryl, tre, papir og vellum.

På kortet under har jeg brukt Glimmer Glam til å lage bakgrunnen. Jeg har embosset sommerfuglstemplene med klart embossingpulver, for så å påføre Glimmer Mist og Glimmer Glam. Hvis du påfører Glimmer Mist først og lar dette tørke, før du har på et annet av Tattered Angels produkter, vil ikke den andre fargen du bruker legge seg på den første.
Det er viktig å tørke fargen av det emossede stemplet før produktet tørker, slik at motivet kommer fram.

Felles for både Glimmer Glam og Glimmer Glaze er at det viktig å riste godt på flaskene før du skal bruke dem, slik at skimmeret og glitteret blander seg med fargen. Et tips er å holde flaska opp ned og slå den mot hånda når du rister. Da ser du når glitteret og skimmeret har blandet seg, og det går raskere.

Både Glimmer Glam og Glimmer Glaze er flotte produkter hvis du er ute etter å sette en spiss på det du lager. I tillegg til å gi en flott farge, får du også glitter og glitter.

- Lene -

1 kommentar:

  1. Å så lekkert det ble - nydelige kort! Absolutt a must-have for scrapperommet :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails