søndag 15. august 2010

Canvas Kort - 70 års dag

Her er et lite kort fra meg, som jeg har laget til min bestevenninnes mamma, ei dame som jeg er svært glad i. Så jeg måtte liksom lage noe "anna" til henne. Jeg har skjært til Stickyback Canvas'n i cuttlebugen og brukt Spellbinders Dies Nestabilities/Labels 8 ...., deretter måtte jeg lage litt frynser på kantene, så formen ble ikke helt krisp men ok syns jeg :) Hjørnene på kortet har jeg avrundet ved bruk av det geniale verktøyet Corner Chomper fra We R Memory Keepers (er totalt hekta på den hehe)

Deretter har jeg brukt versamark ink og Heidi Swapp Stencils Dots og inket oppå StickyBack Canvasen, deretter fjernet jeg stensilen og hadde på clear embossing pulver og varmet opp. Så tok jeg den kule Chalkboard Glimmer Mist - farve Peacock og sprayet oppå bakgrunnen. Du kan få samme effekten fram ved å bruke Heidi Swapps  Invisink - Dots Mønsterarkene. De tar til seg Glimmermist utrolig bra! Og for en fantaaastisk farve som poppet fram, tørket av det overflødige og "dottene" kom fram :) Chalkboard Glimmermisten dekker på en helt annen måte enn vanlig glimmermist. Det er som flytende semitransparent maling med glimmer i. Litt vanskelig å forklare, den må bare prøves altså!

Noen av sommerfuglene har jeg klippet ut fra Papirpakken The Mariposa Stack som er fra DCWV (disse pakkene har utrolige vakre ark) noen er stempler fra Shabby Green Door - Butterflies :) Diamantene er fra Prima og Glitter fra Glitter Tubes.

Håper alle har en nydelig søndag, stor scrappehilsen fra Linn

1 kommentar:

  1. FLott kort - og så stilig med canvas på kortet :D Det må¨jeg få prøvd engang...

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails