onsdag 23. juni 2010

"Manne"bokser ♥

Må bare si, HURRA for ferdig bokser! Jeg er ikke som talentet Lise som kan få papir til å bli til alskens vakre bokser og esker. Så da jeg så disse boksene hos Trel ble jeg lykkelig. Her har jeg pyntet to runde bokser i en mer maskulin utførsel.
"På denne første boksen som heter: Paper Mache Small Round Box 4x4 har jeg brukt:

Mønsterarkene: Paperloft - Grandmas house - Front Room/Parlor og klippet ut de små blomstene fra arket Paperloft - Grandmas House - Hankie/Trellis, teksten fra Stempelglede er stemplet på Paperbag Kraft som jeg har sprayet med Glimmermist - Hula Hoop. Ellers har jeg brukt Crackle Accent, Distress Stickles Scattered Straw og Prima Say it in Pearls. Jeg syns farven og teksturen på selve boksen var fin som den var og valgte å ikke male den :)
♥♥♥♥♥
Denne andre boksen er : Paper Mache Mini Round Box 3x3x 1,5" Her har jeg brukt:
Paperloft - Grandmas house - Hankie/Trellis & Front Room/Parlor
Prima - say it in pearls, Martha Stewart Punches: Edger Punch/Doily Lace og Medium Punch/Rose Leaf, Glimmermist Pearl, Liquid Pearls - white opal (brukt på begge boksene) Den store offhvite blomsten har jeg laget selv ved å bruke det vakre båndet: Bånd - Offray - Satin 3/16 Feather-Edge Light Orchid.
Linda har inne mange forskjellige typer bokser og dette er rubuste og enkle bokser å jobbe med.

Håper alle får en fin uke videre og happy scrapping!!

Hilsen Linn

2 kommentarer:

  1. Eskene ble kjemepfine. Nydelig pyntet:
    Har sett de flotte eskene Linda har inne så spørs om det ikke en gang i somemr mgå en betsilling nordover på noen esker:-)

    SvarSlett
  2. Ja de er skikkelig supre, det var først når jeg tok i dem jeg kjente hvor solide de var. Og akkurat det syns jeg er et stort pluss. :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails