søndag 18. oktober 2009

Huskebok <3

Jeg er så fæl å ikke huske så godt så jeg fant ut en liten bok måtte jeg lage :))) Her har jeg lekt meg med Claudine Hellmuth sin maling og også hennes Sticky Back Canvas i tillegg har jeg brukt Rangers Crackle Accent. På ringene har jeg brukt Adirondack Alchohol ink rust og Adirondack Alchohol Ink mushroom. Syntes ikke sølv passet til farvene.


Selve lukkemekanismen er laget ved at jeg har mellom lagene brukt Magnetic Snaps Large. Blomsten er fra Prima Flowers - Trellis Roses som jeg har sprayet med Glimmermist, den vakre farven Tiger Lily. Den ser mere dus og nesten rosa ut på bilde av den. Men den har en dyp og varm oransj farve, LOVE IT!! Bokstavene er fra Pink Paislee og heter Holly doodle. Jeg ønsket at de skulle poppe litt ekstra opp så jeg har hatt på Rangers Crackle Accent enda en gang. Herlighet jeg bruker det mye altså. Men digger det!! Den oransje vakre blingen er fra Basic Grey.
Jeg har kledd utsidene med Stickyback Canvas og det må jeg si det skal jeg gjøre flere ganger. Jeg har gjort kantene frynsete ved å fjerne endel tråder i kantene, så man får inntrykk av at det er laget av stoff.
Albumet føles så flott ut og så er man så fri til å lage bakgrunnen akkurat som man måtte ønske.

Jeg har stemplet blomstene med foamstamps med Claudine Hellmuth maling og så når de tørket, laget jeg en mere utvannet blanding (lilla) som jeg da malte over det hele. Så dyttet jeg forsiktig med tørkepapir vekk malingen på blomstene. Og siden jeg hadde blandet med vann, så frastøtte den lilla malingen seg fra de tørkede blomstene :) For å få dimensjon i bakgrunnen hadde jeg på Crackle Accent på noen av de stemplede motivene. Inni boken har jeg brukt tykke akvarell ark som jeg har malt i alle farvene til Claudine Hellmuth. Måtte jo få prøvd alle farvene jeg har kjøpt hihi!

Ja da tror jeg at alt skal være nevnt. Kommer flere prosjekt fra meg snart, Linda er jo så snill og gitt meg en herlig DT pakke å leke med! Og dere titt innom nettbutikken ofte, hun legger ut varer hver dag;)

Ha en kreativ uke alle sammen :))))

<3 Hilsen Linn

2 kommentarer:

  1. WOW Linn for en flott huskebok- (å en slik bok er det flere som trenger;) )Du er så rå med all malinga, så trist for at jeg ikke rakk et kurs med deg :(
    Klem

    SvarSlett
  2. Flott huskebok - og en kjempeflott ide og bruke sticky back canvas til nettopp dette. Disse har jo mange bruksområder :D Takk så mye - OG Gratulerer så mye med dagen :D

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails