tirsdag 2. juni 2009

Big & strong but with a gentle soul.....

Ja da var det på tide med litt påfyll fra meg :D Denne LOen har tatt sin tid, har nemlig lekt endel med Heidi Swapp Invisible Inkable Papirene og de er bare DØDSKULE!!!!

Jeg har brukt det med mest mønster i og fikk en plan ahaa, dette må jo såklart klippes i så godbitene i arket kommer fram!! Den borden til venstre og den oppe til høyre er fra dette arket. Og jeg har gjort som Heidi Swapp viste under CHA 09, jeg har brukt Tim Holtz Distress Ink og applikatoren og gnikket på. Linda har lagt ut en Youtube video av dette. Her er link til innlegget :D VIDEOPapiret jeg syns det tar farve fort altså, fortere enn vanlig. Og det blir lett jevnt og fint og papiret er ganske så sterkt. Så det tåler godt med behandling!! Jeg har også testet ut med Glimmer mist og det gikk så klart GLIMRENDE!!

Ellers på denne har jeg lekt såååklart med litt sånne Kunstmedium da hihi som Crackel Paste. Men obs når man bruker slike produkter på kartong er å ha "grunning" under. Fordi når denne tørker så blir den veldig porøs og kan drysse av. Så har du Gesso så grunn med det først, eller har du noe form for gel medium som Multi Medium fra Claudine Hellmuth så bruk det. Da sitter Crackle Mediumet godt fast :D Ser dere hvor jeg har brukt det?? Det er på den lyse kartongen som har fått watertread border (altså scallopkant med hull i ;0) ) Mest da oppe i hjørnene hvor jeg har stemplet med bobleplast i, brukt kredittkort på høyre side. Så har jeg brukt distress ink på applikator oppå. MEN som sagt OBS har du ikke grunnet kartongen først så vil det løsne når du gnir med appikatoren.

Her er listen over hva jeg har brukt:

Papir - HS - Invisink - Classic Vintage
Papir - K&CO - Blue & Ivory Damask
Thickers - foam - Giggles Brown
Blomster - Offray - Loop Bow W/Rose Center/White
Distress Ink - Antique Linen
Bazzill Strips/French Vanilla
Golden Paste - Crackle Paste 8 oz
Halvperler Perlemor
Glimmermist - Old Lace
Stickles Glitter Glue Diamonds
Blomster - Petaloo - Mulberry - Wild Roses - Brown
Distress Crackle Paint - Picket Fence
Distress Crackle Paint - Antique Linen
Grungeboard
Papir - HS - Fresh&Free/Borders w/pop up&die cut (sommerfuglen)
Embossing - TB - White
Cats Eyes chalk - Chestnut Roan

Må si det var utrolig gøy å bruke disse nye mønsterarkene til Heidi Swapp, har vært og kjøpt to til hihi, de var utrolig anvendelig :D Linda har dem inne enda så løp og kjøp! OG hun har tilbud i butikken nå, 25% rabatt på alt i butikken!!!

Håper dere får en kreativ uke alle sammen!!

Hilsen Linn

2 kommentarer:

  1. Wow (Voff Linn For en Nydelig LO:)
    Her må det studeres mere, men fargene å pynten bar bare lekkert:)

    SvarSlett
  2. Åj, så flott :D Gesso skal jeg få inn i august, håper jeg. Må bare få flyttet lokale først...
    Takk så mye, Linn :D

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails