fredag 5. juni 2015

Takk for meg!

Hei alle sammen!

Etter 4 fantastiske år på designteamet til TreL har jeg bestemt meg for å takke for meg. Det kommer til å bli litt trist og ganske rart å avslutte sammarbeidet med TreL, men livet har kommet med nye utfordringer til meg som jeg ikke kan takke nei til. Da må desverre noe annet vike... Det som ikke er trist er at jeg har fått nye bekjentskaper og ikke minst gode vennskap i denne trivelige gjengen. Ikke minst har dette herlige designteamet vært med på å inspirere meg, utvikle meg og gitt meg tro på meg selv. Det er virkelig en herlig følelse for ei som ikke helt har troa på at hun får noe til :-)

Mitt siste kort for TreL er laget med fantastiske mønsterark fra Fab Scraps.Produktliste:

Blomster: Papirdesign og Prima
Resin: Ramme fra Kort og Godt, engel fra Prima
Punch: Doiliepunch fra Martha Stewart
Ellers: Osteklut, doilie, glitter og gesso.

Håper dere lar dere inspirere :-)
Da gjenstår det bare å si takk for meg her inne på TreL. Vi sees!

Kreativ klem fra Cathrine

4 kommentarer:

 1. Nydelig kort Cathrine :) kommer til å savne di flotte innleggene dine her :)Lykke til videre med det andre du skal gjøre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Gode May-Britt! Gleda meg til vi sees igjen! Klæm

   Slett
 2. Fineste Cathrine, du blir nok savnet her ja helt klart. Du har delt og skapt så mye vakkert disse årene som har inspirert stort ♥ Lykke til med dine videre utfordringer og unner deg å stråle og ha det godt ♥ Go klem ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Linn! Du har alltid vært en gedigen inspirasjon for meg, det vet du, for det har jeg sagt tusen ganger ;-) Tusen takk for gode ord <3 Vi sees rundt neste sving ;-) Go klæm tilbake!

   Slett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails