torsdag 6. november 2014

Eksplosjonsboks til baby og bursdagskort til jente

I dag har jeg planer om å hvise dere hvor enkelt dere kan lage eksplosjonsboks fra A til Å og Hvordan to helt like ark kan bli til to helt forskjellige prosjekter. 
Det jeg starter med er selve boksen. 
Jeg trenger en firkant, denne er 21 X 21cm
Så preger jeg den på 7 og 14cm på to av sidene. Da ender du opp med 9 like store firkanter som alle er 7 X 7cm. Ønsker man en større eller en mindre boks, kan man lage det. Så lenge firkantene er like store.
Neste steget blir å kutte hjørnene, fra preg til preg. Når jeg har gjort dette preger jeg mitten på den halve firkanten som er igjen. Slik på bildet. Når jeg har gjort dette, bretter jeg alle pregene slik at jeg kan sette lokket på  boksen. Lokket er den som holder eksplosjonsboksen sammen.

Målet på dette lokket er 10.5cm X 10.5cm
Så preger jeg 1.5cm fra alle sidene. Da ender jeg opp med en liten firkant på vært hjørne. jeg klipper opp den ene siden på denne firkanten som er på vert hjørne. Når dette er gjort, bretter jeg inn alle sidene som er preget. Den lille klaffen, limer jeg fast på insiden på lokket. Slik på Bildet.Når Disse to tingene er gjort kan du pynte alle sidene slik du selv måtte ønske. jeg har valgt å bruke ett nydeli ark fra Pion
Jeg bruker mønsterarket på fire av sidene på innsiden og utsiden av boksen. 

Innsiden av boksen har jeg malt figurer fra Storyteller i rosa farge og plasert på veggene. i mitten har jeg laget en rund tag, der jeg har brukt ett nydeli stempel fra Staz med ordene "Velkommen til verden" på. 

Lokket har jeg brukt det andre stemplet på arket med stempler fra Staz, med ordet "baby" på. Og pyntet med blomster runt. kanten på lokket har jeg brukt to typer bånd som jeg har plasert oppå værandre. pynten ellers på boksen er enkelt. for å få frem det Fine arket med blomsterne, har jeg valgt halvperler.
Når man har gjort alt dette, har man en kjempe søt boks til noen som netopp har fått en nydeli Baby <3 Produktlisten jeg har brukt er: 

Bazzill - Rosa Karong 
Pion - Mønsterarket
Storyteller - Figurer 
Osteklut
Storyteller - Roser, gammelrosa
Papirdesign - Pion rosa blomster
Papirdesign - Hvite knopper
Papirdesign - Halvperler
Bånd - Gammelrosa
Bånd - Gammelrosa
Distress - Vintage Photo
Ovale Dies

Kortet jeg har laget er fra det samme pion arket, som er brukt på boksen. Men dette skal være ett bursdagskort til en jente. Så jeg har brukt ett herli stempel motiv fra Stampendous
å istenden for å bruke promarkers, har jeg brukt stickles i ulike farger for å få fram den dansende jenta <3 
 Genial måte å gjøre det på, for oss som ikke e så veldig god på disse tusjene.Taggen på kortet er hentet fra ett ark med masse rub ons på, og er prikken over ien på dette kortet. Produktlisten til kortet:
Bazzill - Rosa kartong 
Bazzill - Hvit 
Pion - Mønsterark
Stempel - Dansende jente 
Rub Ons - Syng & Dans
Stickles - Stickles 
Rosa halvperler
wood - stjerner
Bånd - rosa

San, da har dere sett hva man kan gjøre med ett ark for å få det til å passe til både jente og baby <3


Ha en fortsatt en fin Scrappe torsdag

Klem fra Silje <3 

2 kommentarer:

  1. DIGGER så tutorialsene dine, duu er så dyrebart flink! Jeg blir så inspirert av å se deg boble og dele ♥

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails