onsdag 5. november 2014

Art Journal - I got your back

Heisann! I dag vil jeg vise dere en ny AJ jeg koste meg med denne uken. Hvor jeg har gått litt i utradisjonell vei denne gangen. Jeg har lekt både med Ultra thick embossin genamel i sølv og clear. Lekt med Glass Bead Gel og andre morsomme ting.

 Først har jeg dekket siden med Gesso, siden jeg var litt usikker på hvor mye medium og fukt jeg ville tilføre siden. Finns ikke noe så kjedelig som at papiret begynner å løse seg opp mens man holder på. Så å "sko" seg skikkelig før man gir seg ut på usikkert føre er veldig greit ;)
 Dråpene er laget med en stensil fra Crafters Workshop og ved bruk av Glass Bead Gel. Det kommer dessverre dårlig fram på bildet hvor flotte disse små kulene er i mediumet. Men de gir en fin effekt iallefall i dråpene. Jeg tok såklart også og tilførte embossing pulver på disse nederst for å gi en litt ekstra effekt.
Bakgrunnen er laget med å bruke Soft pastels som er vannløselige. De er gøy altså! Denne gangen tilsatte jeg vann sammens med disse og man får en så kul matt effekt når det tørker. Jeg har disse lett for hånden nå. Jeg tenker også på LOer må dette bli meget intressant å kreere med ;) Blomsten er laget med smeltet embossing enamel clear og silver i en form. Og så mens det enda var rester igjen som var oppvarmet i min (melting pot) danderte jeg det litt utover her og der :) Måtte dog jobbe ganske kjapt, da det stivner fort på siden.
Arket brukt er et av mine Project Life kort fra Becky Higgins. Det stemte bare så godt med hva jeg ville formidle. "Solen" er et stempel som jeg har brukt sammens med akrylmaling :) Og teksten har jeg fått til med min gamle vintage skrivemaskin. Ingenting er som å klimpre på en gammel skrivemaskin. Spesielt da man da lærte maskinskriving på videregående ♥ *gode minner* Lilla fargen som er litt her og der, er også fra Reeves settet med soft pastels. Det er en så vakker fargepalett. Ikke alle lille jeg syns er så fine, men denne blir en favoritt ja

 Den grønn/brun/svarte bakgrunnen er med bruk av Strukturpaste fra Marabou (legger ved link i slutten av bloggposten) som når det var tørket ble tilført Soft Pastels med noe vann. Så litt Distress Stickles for å få det litt å glitre diskret når man vrir på siden. Jeg digget så den effekten. Da ble det mørke ikke så hardt.

Det jeg liker svært godt med mine Art Journals er at jeg får også testet ut hva kan jeg få til. Hvordan oppfører medium seg sammen. Hvilke utrykk kan jeg oppnå med hva.

Håper du likte siden og kanskje ble inspirert til å gå litt utenfor komfort sonen du også ;)

Her er produktlisten:

Reeves soft pastels
Golden glass bead gel
Marabu Strukturpaste Grov
Gesso 
Embossing - Chunky enamel: Silver 
Distress Stickles 
Wood stjerner 
Akryl maling - Claudine Hellmuth
Becky Higgins - PL kort - Music
Stempel Hero Arts
Template - Crafters Workshop


Det var alt for denne gang, ha en kjempe fin dag alle sammen :) Stor scrappehilsen fra Linn

4 kommentarer:

  1. stilig!! Og så mange herlige detaljer, ser nye ting hele tiden.. diggbart ♥

    SvarSlett
  2. Du e så flenk linn, trur du må lær mæ det her <3

    SvarSlett
  3. Åhh dere er så snille, tusen tusen takk!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails