mandag 21. oktober 2013

Art Journal: YES Thank you, this too...

Heisann :) Da var det på tide med en ny AJ fra meg. Det har blitt lite klining og klæsjing i bøkene mine! Gosj det var såå godt å komme igang igjen. Det er en sånn frihet å leke og uttrykke seg slik ♥

Jeg jobber ofte i mange lag, akkurat som jeg gjør med scrappingen hihi. Detaljer vettu ♥ Bakgrunnen er i en gammel bok som jeg har dekket med Clear Gesso slik at noe av teksten kom igjennom. Så ønsker jeg å få litt røff tekstur i bakgrunnen så jeg tilførte Ferro Silber i bakgrunnen. Den jeg har er i nydelig sølv, men går fint an å både spraye og male oppå i hvilken farge man måtte ønske. Så sprayet jeg med Dylusions Ink spray. Pigmentene i Dylusions er så sterke og flotte. Og i gul og oransje er det vakre fargeskalaer. Deretter har jeg malt bakgrunnen med Claudine Hellmuth Acrylic Paint og Liquitex Basics akrylmaling. Til og med stemplet med akrylmalingen for å lage struktur.

Så har jeg lekt med mine Inktense blyanter.
Tenk altså man kan til og med male med dem oppå akrylmalingen. De er litt som Gelato'ene. De fester seg til mange forskjellige underlag, til og med på tøy! Det flotte med Inktense er at de har en fantastisk pigmentering. De kan kanskje se ut som akvarell blyanter, men det er det altså ikke. Jeg bruker mine svært mye og elsker å jobbe med dem♥
 Her blender jeg ut fargene jeg har fargelagt med. Det kan og nevnes at når dette da tørker, er det vannfast!
Jeg stemplet med de vakre stemplene fra Deep Red. Men for å få fram blomstene bedre ønsket jeg å lysne dem litt. Som du kan se, så er det ingen problem å fargelegge over alle lagene. Jeg har ikke akkurat fargelagt pent her da, siden jeg skal tilføre vann hihi.
Blomstene fikk også et lag med Mod Podge Sparkle, så derfor syns ikke det så godt hvor dus blomstene ble. Såklart måtte jeg jo få litt glitter en eller annen plass på siden ja *plystre*. Noe kameraet fanger opp istedetfor det myke uttrykket i blomstene.
Her er den ferdige AJen.  Bokstavene i "this too", er og fargelagt med Inktense blyantene. 

Ellers har jeg brukt:

Deep Red Point the way, - Dogwood flowers og - Cherry Blossoms
Clear Stamp Hampton Art - Artsy Edges
Klistermerker Hjerter/Tofarget Sølv (brukte sort tusj og hadde på Distresss Stickles for å få sort hjerte)

Da håper jeg det inspirerte til at du også vil klæsje litt i din bok :) Ha en fin fin uke alle sammen.

Scrappeklem fra Linn

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails