onsdag 14. januar 2015

Mixed Media kort er lenge siden jeg har laget :)

 Så da var det virkelig på tide :) Dette kortet er til min datter <3 Hun har bursdag i dag! Hun eeeelsker dyp rosa, turkis og bling :) Så da var det bare på sin plass å oppfylle hennes favoritter ♥ Og ja muffins er vel og en favoritt, som for mange andre barn hihi ♥


Kortet begynte med et blankt Khadi Papers. Dette er og blir et av mine store favoritt produkter som TreL har inne. Disse resirkulerte papirene laget av bomull, er rett og slett stor lykke å skape på. De tåler utrolig mye, og er nydelig jobbe på. Her jobber jeg på de som er 210 gram.  Kunne like gjerne tatt det på 150 gram. De er flotte å jobbe på begge sortene. Jeg liker dog å få lov å lage store bakgrunner og så skjærer jeg ut det jeg ser vil være en fin bakgrunn.

Så jeg startet med å leke med maling og Texture Paste (white) uten å bruke gesso på dette store arket. Og så tok jeg brayeren min og rullet litt her og der for å skape litt ekstra struktur. 


Litt vanskelig å ta bilder av strukturen og sprekkene. Men kanskje du klarer å se litt på bildet her. Jeg brukte så en stensil med diverse strukturmotiver på og tørket av noe av pasten. Slik at den rosa fargen under kom bedre fram. Og noen steder bare rullet jeg ut litt paste for å vise mye av den rosa bakgrunnen. 
Deretter brukte jeg diverse inks og vann for å lage litt mere liv i bakgrunnen. Disse ovalene er fra en gammel Tim Holtz dies som jeg er så takknemlig jeg kjøpte. Det er den med stor tags på seg. Og jeg elsker disse etikett vinduene. De kan jo brukes til så mye forskjellig! Jeg limte dem på arket og klipte dem så ut, for å bygge opp et lag ekstra på bakgrunnen min. Noen som dere ser malte jeg også i turkis. Hvor jeg blandet turkis maling med Texture Paste Antique Silver. De sammen gir en mer metallisk farge, som passet så bra til resten. OG jeg merket at det drøyer akryl malingen min også hihi! Vinn vinn! Disse pastene er nydelige å blande med akryl maling. Når man bruker det alene så digger jeg sprekkene som viser seg når det tørker. 
Så var det å pynte med litt bling, chipboard, rubons og stempel ♥  Nå er det bare å håpe min datter blir glad for kortet da ♥ Hun er jo ganske dreven i å male selv, så følte jeg måtte hente ut de store kanonene til dette kortet hihi!

Her er produktlisten min:


Håper dere likte kortet og at alle får en kjempefin onsdag ♥
Hjertelig hilsen Linn

2 kommentarer:

  1. Wiiiiiiii og wiiiiiiii så kult kort Linn <3

    SvarSlett
  2. Hihihi fineste, takk sååå mye May-Britt ♥♥♥

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails