onsdag 4. juni 2014

Khadi Papers + Designer Linn = sant!

Hei alle sammen, Linn her! I dag blir det en lengre bloggpost, har så mye å dele med dere ♥

Først må jeg bare få sagt at det som er så fantastisk med å være Designer for TreL.no. Er muligheten til å få teste ut brilliante produkter. Som for eksempel Gouache maling, Medium av alskens slag og nå har jeg fått æren av å prøve ut Khadi Papers! Åhh herlige lykke!

Litt info om Khadi Papers:
KHADI rag papers are made from 100% cotton rag. Cotton rags have longer fibres than linters which are the shorter fluffy fibres of the cotton seed generally used in papermaking. Genuine rag papers are rare and it is the fibre length of this raw material that gives KHADI rag papers their exceptional strength and durability. The cotton rag we use comes from T-shirt cuttings, a reliable source of pure woven cotton.
Mer står i nettbutikken til TreL

Jeg var veldig spent på hvordan det ville være. Det er på en måte som akvarell ark,er laget av 100% resirkulert bomullsfiller. Det eneste av sitt slag som er helt hundre prosent syrefritt også! Arkene er håndlagede, hver eneste ett. Har du lyst å se hvordan de lager arkene? Her er en koselig video som viser framgangsmåten og forteller litt om Khadi Papers.Man får rett og slett en god følelse i seg av å bruke disse arkene. Og deres struktur og samtidig veldig fleksible ark er virkelig flott å jobbe med. Jeg tenker her er mulighetene mange som vist i videoen. Både til å lage gaveesker, embosse de osv.

Jeg fikk så lyst å prøve å skrive ut på dette papiret og så male oppå det med akvarell farger og Gouache maling. Det fungerte brilliant må jeg bare få sagt.
(beklager refleksen i glasset)
Det tåler vann svært godt og såklart malingen. Det bølger seg langt fra så mye som jeg er vant til ark på 150 gram gjør. Og det retter seg lett ut når det er tørket. Pluss det er lett å bøye det litt hit og dit uten at man får brettekanter.
Her kan dere se strukturen i arket lettere, minner meg om lerret *lykke*! Jeg printet ut bildet som negative og så har jeg lagt farger gradvis oppå bildet. Det var så gøy at jeg kunne sikkert fortsette å male i mange lag til før jeg gav meg på dette bildet. Så jeg skal helt klart lage flere bilder på denne måten.

Jeg har også laget en video hvor jeg viser oppbyggingen av en PL side med bruk av Khadi papers og også Becky Higgins dies for Project Life Norge. Jeg legger videoen inn her også, siden flotte TreL er sponsor av en kjempefin premie til månedens utfordring! Bare se her!Jeg må si jeg gleeeder meg til å bli bedre kjent med disse arkene. En plan er iallefall sikkert, jeg skal lage meg en egen Art Journal bok ut av disse arkene. De må være fantastisk å ha i bokform ♥

Produktliste:
Khadi Papers 150 gsm
Reeves - Gouache maling
Pensel - rund - 12
Pensel - rund - 4
Akvarell maling

I video:
Khadi Papers 210 gsm
Project Life Metal Nesting Dies
Becky Higgins Project Life Stickers - Alpha - Grey
Embossing pulver og Versamark
Papirdesign stempler
Pensel - rund - 12
Faber Castell Pitt brush pen

Det var alt jeg hadde å vise i dag, og ønsker alle en kjempefin onsdag ♥
Hjertelig hilsen Linn ☺

4 kommentarer:

  1. For en super video !!! Og en kjempeflott PL-side :)

    SvarSlett
  2. Kjære Linn! Tusen takk for at jeg fikk bli med deg inn i din kreative verden! Spennende å følge hele prosessen fra begynnelse til slutt. Du er fantastisk <3 klem fra Cathrine.

    SvarSlett
  3. Fine fine dere altså ♥

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails