lørdag 12. april 2014

Kort med lag på lag med diverse medium!

Heisann! Her kommer et kort jeg laget i forbindelse med filmingen jeg gjorde. Dette kortet er laget med diverse medium, stensiler, maling, stempler, chipboard og endel glitter
Slik ble det seende ut: 

Det er mye man kan ha på kort som dere kan se hehe. Slik har jeg bygget det opp:

1. Jeg begynte med å bruke Stensil Tim Holtz med Goosebumps matt oppå min absolutt favoritt kartong Bazzill Classic Kraft ♥
2. Lot det tørke, for så å spraye noen små dæsjer med Dylusions Ink Spray White Linen (den ultrakule sprayen altså! Denne er virkelig unik!)
3. Så går jeg over med en myk tørr klut og tørker av Dylusions fra selve bokstavene. Siden Goosebumps er som et lim og har en glatt overfalte. Kan man tørke vekk Ink sprayen ganske lett.
4. Ja også før hele kortet startet laget jeg til litt ekstra detaljer på min washi teip. Dette kommer det en video om. Som er Washiteip og Stensiler. Molding Paste kan brukes på så mangt
5. Jeg rev så washiteipen i strimler og festet hvor jeg likte plasseringen.
6. Jeg hadde og i forkant en blanding av Clear Tar Gel med oransj akrylmaling (mix med Altered Orange og Modern Red fra Claudine Hellmuth) . Som jeg så tegnet sirkler i luften med. Altså Tar Gel blir til tynne tynne stråler med maling, og man kan få de mest intressante detaljer på underlaget det treffer. Her ble det sirkler og tynne streker her og der. De måtte tørke en stund. Det kommer da an på tykkelse på malingen, mengden, temperatur i rommet og underlaget. Her må man bare prøve seg fram.

7. Ser dere stjernene? Det er embossede stjerner! Jeg brukte Tim Holtz Stensil og AC Zing! Glitter/Gold for å lage disse. Men så likte jeg ikke fargen helt til prosjektet. Så jeg malte oppå med Dylusion Ink Spray Vibrant Turquoise for å få en litt mer spennende effekt. Jeg har så klippet stjernene ut og limt dem på Papirdesign Lim puter.(beste limputer som finns etter min mening)
8. De sorte ringene, er en stensil jeg har, hvor jeg har brukt Gel medium og drysset over sort glitter. Jeg ville ha dem passe røff og gi en kontrast mot de andre sterke fargene. Når det har tørket drysser det ikke av hvor det er medium.

9. Chipboard hjertet (orginalt hvitt) er fra Papirdesign. Det har også fått Zing! Embossing GLITTER/GOLD på seg, og noen lag med Dylusion Inks. Både White linen og vibrant turquoise :)
10. Så har jeg dryppet noen dråper med Dylusions Inks på bakgrunnen og det tror jeg var alt jeg har gjort på dette kortet :)

Håper dette inspirerte og viser enda flere måter å bruke stensilene dine og medium til  

Flere går vel kanskje nå på påskeferie, så jeg vil bare ønske dere alle en herlig påskeferie hvor enn den skal feires Hjertelig hilsen Linn

1 kommentar:

  1. Et utrolig stilig kort, og alt det kuule du har laget til det da.. Her må jeg lese litt nøyere og teste ut ♥

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails