lørdag 27. august 2011

Flere kort å vise fram i forskjellige tema :)

Her er en haug med kort jeg skulle lagt ut etterhvert. Men sommeren er hos oss som hos de fleste, aktiv med lite tid til å sitte med dataen:) Så dette får bli en samlepost med diverse kort jeg har laget for TreL.

Først her et veldig enkelt kort av de vakre nye arkene til Bo Bunny :) Gabrielle Promonade heter dette mønsterarket. Baksiden er og såå vakkert, med en dyp ferksen oransj farve. Gjett om det skal lages noe av baksiden også i nær framtid JEPP! Ellers har jeg brukt Liquid Pearls - Petal Pink rundt sirklene. Ja selve sirklene har jeg skjært ut og snudd, så da ser du litt av den vakre fargen på baksiden:) Den store blingen er vakker, den har en fasett av mange farver. Nyyydelig er de! De heter i butikken: Rhinestone - BIG Value - Aurora Borealis. Stempelet er fra Shabby Green Door.


~♥~
 Her er et kort i en uvanlig farvepalett for meg å være, men åhh så herlig. Lyse duse vakre ark og farver. Her har jeg brukt en god del forskjellige ark, men de passet så godt sammen.. Listen av ark er: Prima- Jack n Jill Ode to Joy (sommerfuglene), Melissa Frances - Essie og Octavia, Pion - Tagsark og Kaisercraft - Newsprint. Kartong - Bazzill - Craft. Tim Holtz Embossing Folder, Papirdesign -Blonder og Stempel - Du er best. 
Stjernene har jeg laget selv ved å kjøpe Mold-n-Pour hos TreL og laget min egen fleksibel form fra en charms jeg hadde. Så kjøpte jeg meg en type Super lightweight molding clay. Vips fikk jeg mine egne små pyntestjerner med dimensjon:) 
~♥~

 Dette kortet er også fra Bo Bunny Serien:) Gabrielle Promonade het arket, jeg har stemplet på baksiden av mønsterarket med det lekre stempelsettet fra KaiserCraft. Det heter Chanteuse Collection. Disse stemplene er utrooolig rimelig! Borden øverst er håndtegnet av en annen bord. Arket er fra Kaisercraft - Newsprint. Men fått behandling av litt Glimmermist - Golden Terracotta. Sommerfuglene er fra Pion - Klippark - PD1511 og tilført litt turkis farve. Bokstavene er Bo Bunny - Cardstock stickers - True Friend.
  

Jeg hadde egentlig tenkt å legge inn alle kortene på en gang her. Men ser posten blir noe lang, så de to siste kortene kommer forhåpentligvis i morgen. Gleder meg til å vise dere. Nå skal det lages bakt potet og kosetid med familien. Ha en nydelig lørdag alle sammen :)

Scrappeklem fra LinnIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails