mandag 3. januar 2011

Glede og lykkesrus med supre Glitz produkter♥

Først må jeg få si..... 

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN
Her er 2011 med blanke ark og vi scrappere har da fargestifter/mister/maling osv hihi! La oss alle få et fargerikt og inspirerende år, er mitt ønske♥

Jeg fikk en såå fin & morsom pakke fra Linda, hvor jeg bare kjente gleden av spreke farver og knallflotte kontraster. Glitz har virkelig kommet med noen spennende produkter som også oser av kvalitet må jeg si. Jeg er blitt avhengig av deres Clear Stamps og klarer ikke å motstå hver gang de kommer med ny kolleksjon, hikst. Ikke denne gangen heller hihihi! Hikstet kommer pga at kolleksjonen denne gangen var IKKE liten, men jeg klager ikke! Det er så gøy å finne noe som bare inspirerer en så mye!
Så her hva jeg fikk til med disse herlige sprudlende produktene: 

Du er fantastisk

Digger så disse Prima blomstene med fjær eller hva det nå er. De heter Prima Guava Peony♥ Den turkise blomsten heter: Prima Symphony Blend :)
Den grønne blomsten til høyre har jeg laget selv ved å bruke EK Success Flower Power punchene, small og medium + Marvy Uchida Punchen - Daisy. Så er det å punche nok mange lag av hver, helst 3 av hver, krølle dem godt når de er fuktige. Så la dem tørke og brette dem forsiktig ut igjen og legge lag på lag oppå hverandre. Lett som bare det :) Så har jeg en stor Daisy Punch som jeg bruker som blad under :)
Ellers har jeg brukt: Clearstamps fra Glitz: Fancy Frames + Stempelglede - En liten hilsen. Mønsterpapir fra Glitz - Scarlett/Bouquet og Basic Grey - Curio/Gouache. Syntes disse passet fint sammen :)
 
Her har jeg mistet og inket med grønn farve på hvit Scrappers Floss :P Har ikke så mange nyanser liksom. Men har man Glimmermist, Perfect Pearls, Distress Ink, Akvarell maling, ja da kan man få hvilke farver man vil hihi :) Bak er det fotostrips fra Tim Holtz.
 ♦♦♦♦♦♦♦♦♦
Gratulerer med dagen

Dette kortet var veldig enkelt og kjapt å lage. Men med de knallfine arkene fra Glitz og de vakre stempelrammene fungerte det godt med få elementer. Det jeg har brukt på dette kortet er:
Bazzill Craft Cardstock, Papir: Glitz - love nest/stripe, Clearstamps: Glitz Fancy Frame + Scarlett Bird & Frame, Distress Stickles - Rock Candy, Rubons Doodlebug Design :)
 ♦♦♦♦♦♦♦♦♦
  Klem til deg

Dette ble et bursdagskort til min pappa. Disse vakre farvene som er i den nye serien til Glitz passer bare så bra til menn også. Glade farver med litt kontrast gjør susen hihi!
På dette kortet har jeg brukt følgende: Glitz - Love Nest/stripe + Scarlett/Flora mønsterark, Stickers - Glitz - Cardstock/Hoopla Journaling. Clear Stamps Glitz - Vintage Love Cherube og Stempelglede Vintage Garden. Prima: Trellis Roses/Orange Cream & Lilliput Roses - Lime Cooler + Wildflower Pillar/White som jeg har mistet med Glimmermist Tiger Lily og hatt Crackle Accents på :)
Og litt perlepynt i midten som er Say it in Pearls også fra Prima.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦
 Strikkeboks
Dette er som sikkert kjent en Pringles boks som jeg har pyntet :) Elly som er mottakeren er som meg, gærn etter Oransje hihi! Disse arkene bare ropte hennes navn♥♥♥
Jeg har pyntet boksen med følgende: Glitz mønsterpapir: Scarlett/Map, Scarlett/Stripe, Scarlett/Bouquet og fra Basic Grey arket Curio/Gouache klipte jeg ut de lekre oransje blomstene. Clearstamps Glitz - Fancy Frames og Distressing Set. Lokket malte jeg først med Adirondack Metallics Paint Dabber i Sølv. Når det var tørket lakket jeg over med Tattered Angels Glimmer Glam - Chandelier, i flere lag. Jeg har også teipet flere strimler med Tim Holtz Tissue Tape/ Symphony som jeg har mistet med Tattered Angels - Brick for å lage litt dybde og det passet så godt til selve mønsterarket fra Glitz som hadde flere områder med samme farven i seg i bakgrunnen.
 Teksten som er synlig til venstre på bildet er fra Glitz Clearstamp settet som heter Distressing Set. Jeg har også inket kantene med ColorBox Fluid Chalk Ink - Dark Brown og Chestnut Roan + Yellow Ochre :)
♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Gavepose

Og til sist bare en liten gavepose. Her har jeg brukt: Glitz clearstamp: Scarlett Bird & Frame. Klippet fuglen ut og plasserte sammens med rubons'en fra BG - Rubonsbok - Curio/olio. Posen er en Clearbag 15,9 x 15,9" og bokstavene som er brukt heter: Stickers - echo - Life is good alfabet. Jeg har også brukt en Martha Stewart Border Punch og stiftet sammen posen med: Tim Holtz stiftemaskin - Tiny Attacher.
♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Nå blir det dessverre en stund til det kommer noe mere nytt fra meg. Da vi skal flytte om få uker og scrapperommet må pakkes ned. DET tar jo ikke akkurat lite tid hihi. Er godt i gang allerede, men kremt nok å pakke ned for å si det sånn. Er på plass i nytt scrapperom forhåpentligvis i slutten av februar. Men ihvertfall i Mars, da skal det scrappes jippii! Men følge med i bloggverdenen skal jeg gjøre og  jeg ønsker dere mange flotte kreative stunder i 2011!

Scrappeklem fra Linn

4 kommentarer:

 1. Så mye stilig du har lagd, og så mye herlig stæsj du har brukt. Gleder meg vilt til å stikke innom TreL snart for jeg fikk gavekort til jul. :):)

  Godt nyttår!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig mye flott du har laget, Linn.
  Det øverste kortet var helt nydelig. Og kortet til pappaen din også :)

  SvarSlett
 3. Så snille dere er tusen takk Trine og Lise♥

  SvarSlett
 4. Disse var nydelige Linn! Har seriøst abstinest for å ta en tur på TreL, og den blir ikke mindre når jeg ser det fine du tryller frem!:) *klem*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails