onsdag 12. februar 2014

*Love Heart* Valentine Hjerte

Hei ♥ Ja da er det bare to dager til Valentinsdagen :) Og faktisk i dag har min kjære og jeg bryllupsdag. Så hva passet vel bedre enn å lage han en stor "love hearts" hjerte hihi! 

Denne eska kan jo pyntes både mye og lite, da den er av kraftig papp maché :) Dog min kjære er ikke helt bling og stæsj typen. Og favoritt fargen er grønn, så dette passer bra for han vil jeg tro:)


Hjertet er ganske så stort: dia: 16,5 og H: 5 cm. Så det er god plass inni hjertet som du kan se på dette bildet. Man kan ta av det ytre hjertet helt om man så ønsker også.

Den røde kanten som omkretser hjertet har jeg gjort får hånd. Nesten som å pynte på ei kake hehe. Jeg laget meg en tykk blanding med Light Molding Paste og maling i den fargen jeg ønsket. Og så hadde jeg det i en liten kremerhus pose og prøvde så godt jeg kunne å lage en jevn kant. Slik det er på Love hearts.

For å få det grønne laget å se litt sukkeraktig ut og gjerne matt. Blandet jeg som nevnt i Light Molding Paste med malingen. Og hadde et lag med Matt Medium også som topplag. Jeg ville ikke at hjertet skulle bli glatt og skinnende. Da Love Hearts'ene har gjerne skraper i seg og er helt matte.

Bokstavene er en eldre chipboard modell som jeg har malt først med et grønt lag av det samme som er på esken og så tørrbørstet over en blanding av dash of red og modern red fra Claudine Hellmuth. Denne rødfargen tørrbørstet jeg også over kanten rundt hjertet.

Denne esken rommer gjerne endel konfekter eller en fin gave. Her har jeg bare en stor pakke love hearts i, og brukte da litt silkepapir i bunnen.

Produktliste:
Paper Mache Hjerte
Light Molding Paste
Claudine Hellmuth Studio Paint: Dash of red, modern red, landscape green, yellow pastel
Golden Matt Medium

Ha en fin onsdag alle sammen :) Hjertelig hilsen Linn

3 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails