onsdag 27. mars 2013

Inkido

Hei!

Endelig er jeg igang igjen, og denne gangen har jeg fått lov til å kose meg med Inkido's søte Sunshinesark. Det jeg har brukt her heter Pink Roses.

 Har laget et kjolekort til ei søt lita jente. Malen har jeg tegnet opp selv. Har ganske enkelt tatt utgangspunkt i et 6*6 inch kort, og formet kjolen ut fra dette. 

Smekken er laget med Spellbindersdies. Jeg har brukt de samme diesene inni kortet. Papirborden nederst på kjolen og på armene er også stanset ut med en Spellbindersdies.

Stempelet jeg har brukt utenpå og inni kortet er fra Papirdesign. Stempelplaten heter Babystempel. Stemplene på denne plata er såååå søte og svært anvendelig :-)

Ellers har jeg pyntet med blonder, halvperler, swirvler og diverse blomster fra Papirdesign og Storyteller.

Kortet er svertet og stemplet med Distress ink "Viktorian velvet". På blomstene har jeg hatt litt Distress Stickles glitterlim.

Bladene er stanset ut med noen fantastiske puncher som stanser og preger. Totalt hekta! Det er nesten et "must have" for oss som pynter og diller noe voldsomt ;-)  Punchen heter Floral. 

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere en flott og kreativ dag :-)

Stor klem fra Cathrine.

2 kommentarer:

  1. Tusen takk Lise! Det sitt litt langt inne for tia, men satsa på at det løsna nu når scrapperommet mitt begynn å ta form ;-)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails