tirsdag 30. oktober 2012

Enda mere Inkido :-)

Hei!

Har laget en versjon av bok-kortene som Marianne Skjelstad viste fram i siste utgave av "Ett Trykk".
Synes det var kjempeartig å lage. I tillegg har jeg over lengre tid "siklet"på Martha Stewarts pregebrett. Det ble behørlig innkjøpt og brukt for første gang til dette kortet ;-) Julearkene fra Inkido er helt nydelige, og en fryd å jobbe med. Herlig kvalitet på papirene, og fine mønster og jobbe med. Heldige meg ;-)

Papiret heter Winter Wishes og Winter Stars. Motivet finner du på baksiden av arket Santas Christmas. Har brukt skalpell og skjært ut mistelteinmotivet fra arket Merry Music.
Ellers har jeg brukt Silkebånd, blomster og blad fra Papirdesign, dies fra Spellbinders og greinpunch fra Martha Stewart. Stemplet er fra Stempelgleder. Kantene er svertet med Distress ink, walnutstain.






Kos dere med scrapping og kortlaging :-)

Kreativ klem fra Cathrine

søndag 28. oktober 2012

Uten støttehjul

Jeg har brukt av de flotte høst-arkene fra Maja Design.
Arkene jeg har brukt heter Lönn (begge sider) og Höstens Farger
Begge fra serien Walking in the forrest.
Jeg har stanset ut noen blad i høstfarger, og brukt en chipboardsykkel fra Fabscraps.
Ghost-klokka bak sykkelen har jeg laget selv, ved å stemple en klokke på overheadark og stanset ut.
Tittel er Stickers fra Papirdesign og Thickers fra American Crafts.
Syklene nederst er fra en stempelplate fra MME.


Nå som vi har fått snø, håper jeg virkelig at inspirasjonen til å lage julekort kommer sigende :)

Ha en flott kveld.

Klem,
Lise

lørdag 27. oktober 2012


Notis Bok


Har brukt Mønsterark fra Pions nye serie till mor
" Blombukett "
Byste er fra Tim Holtz og heter
Mini Sewing Room Set.
Punchen er fra Floreal og heter
Roseleaf 3 blad Jumbo 031.
Arn.nr 117218
 
 
 

Ha en fin dag :O)
Klæm fra mæ :O)
 
Teboks



Har prøvd mæ på å lage en teboks :O) og det var  jo enkelt
 med di flotte mønsterarkene fra Pions nye serie till mor
Her har jeg brukt mønsterarket "Dukade Fikabord"
Tekannen er fra en pose med forskjellige die cuts
Die Cuts - Ruby Rock - it / Colle  " Art.nr 117428.
Bladene har jeg stanset ut med en punch fra 

 Martha Stewart  Punch / Five Leaf  Branch
" Art.nr 114628
 

 
 
Ha en fin dag :O)
Klæm fra mæ :O) 


fredag 26. oktober 2012

Papirposekort med juleark fra Inkido

Hei igjen!

Tenkte å vise dere et posekort jeg har laget av Inkido's julepapairer.
Kortet kom til etter diverse "Prøvebretting" av en gråpapirpose. Dette førte til at jeg fikk ei lita lomme med plass for en tag. Mønsterarkene jeg har brukt er Forever Santa/Christmas Star og Christmas Greetings. Ellers har jeg pyntet med punch fra Martha Stewart, blad fra Papirdesign, silkebånd, hyssing, pyntebær og sylferske stempel fra Papirdesign. 






 Inni kortet. Her kan du se lomma til tagen.


Baksiden av kortet.


Her ser dere tagen.


Ønsker dere ei super helg!

Klem fra Cathrine.

torsdag 25. oktober 2012

Believe in yourself - Lerret


Det er så givende å kreere på lerret. Jeg føler meg så fri og i utforsker modus når jeg holder på. Det er også veldig tilgivende i form av at man kan alltids male over og begynne på nytt hvis man ikke blir fornøyd

I denne bloggposten viser jeg kort hvordan jeg enkelt bygger opp et lerret. Det er utallige måter å gjøre dette på. Hvor mange lag man vil bruke, er helt opp til en selv. Jeg jobber ofte helt åpent hvor jeg kan ha en viss anelse hva jeg har lyst å formidle eller kreere. Men ofte er det flott å være åpen for å se hva som skjer, og ikke begrense meg selv i å utforske det ukjente.

Lerretet jeg har brukt er fra TreL’s butikk. MEGET god kvalitet på disse lerretene og jeg er veldig glad i disse som er dype. Windsor & Newton er kjent for gode lerret. Dette er 8x8 inch (203mm x 203mm) og 1 ½ inch (38 mm) dypt. Det er bomulls lerret som har fått trippelt lag med Gesso. Så man trenger ikke å grunne det med Gesso før man begynner.
 

Jeg må si denne akryl malingen fra Amsterdam Acrylics var svært behagelig å jobbe med. Den dekker mye og er lett å påføre. Tubene er geniale, man slipper at man klemmer ut mye mer enn man trenger. Farge paletten i pakken gjør det lett å blande til sekundær fargene som oransje og lilla. Fargene vil gi en semi gloss finish vil jeg kalle det. De er noe transparente (gjennomskinnelig) utenom sort og hvit. Som og er helt vanlig innen akrylmaling. Jeg har laget litt av den sorte til spraymaling og det fungerte så bra! De tørker fort, men ikke alt for fort som noen gjør. Virkelig flott maling og jeg kommer til å bruke dem opp ja! Passer perfekt til Art Journaling, scrapping, og slike lerret som dette her J
Nå kommer det mange bilder som viser hele prosessen :) 


Dette tørker fort, og det trengs bare et tynt lag oppå bokpapiret.



 Nå når jeg har fått ønsket bakgrunnsfarge begynner jeg å tenke på lag med mønster og tekstur.

Dylusions stensilene fungerte svært godt sammen med spraymalingen jeg laget av Amsterdam Arylics. Og siden akrylmaling er vann avstøtende så sitter ikke Glimmermist og lignende fast på en akryl bakgrunn. Da er det flott å kunne blande sin egen vannfaste spraymaling. Men man kan også hvis man ønsker å bruke for eksempel vannløslige sprayer. Ved å grunne med Liquitex Clear Gesso først. Når det laget er tørket har den en fantastisk overflate for å ta imot all slags medium. Til og med akvarellmaling!

 * I dyp tekstur: så mener jeg at det blir et tykt hjerte som er uthevet mye fra lerretet :) 

Grunnen til at jeg viser dette bildet hvor jeg påfører mica flakes er at ofte skjer slikt. Ideen som kanskje var god i hodet, ble ikke like flott på lerretet. Men Mica flakes lager en flott tekstur. Så det er langt fra bortkastet J Jeg vet nå for å få den effekten jeg var ute etter, må Mica flakes tilføres helt mot slutten.

Så ønsket jeg litt "mer" i bakgrunnen min, så da fant jeg fram foam stemplene mine;)

Dere har sikkert hørt om white wash? Hvor man bruker hvit maling tynnet ut i vann (ca som melk) og maler over overflaten man ønsker å dempe litt. Man kan da la det ligge å tørke helt eller fjerne noe av den tynne hvite malingen. For å fremheve noen områder. Hva med mørke farger da, som for eksempel sort? Ikke akkurat at man demper bakgrunner på samme måte, men kanskje mere fremheve skygger, konturer og tekstur i bakgrunnen. Hva syns dere? Jeg liker svært godt å leke med denne teknikken. Spesielt hvis det er mye tekstur. Her er det ikke så mye da, men alikevel tror jeg dere kan se forskjellen :)

Jeg syns det blir mere grunge aktig utseende på bakgrunnen. Litt røffere og sterke kontraster. Jeg gleder meg å teste dette med mange andre farger. Hmm tenk i en knall farge da, kan bli kult? Hihihi!


Her er det ferdige lerretet. Jeg endte med å male hjertet dyp oransje og tok heller Golden Pearl Mica flakes litt her og der på toppen av hjertet. Jeg ville som sagt ha et mer rustikk og røfft utseende. Jeg skrev rett på lerretet med en genial sharpie!! Den heter Sharpie Brush og TreL har den i butikken sin. Ny favoritt her ja! Som dere kan se er det litt små detaljer rundt omkring. 

Det er ofte det som skjer med mine bakgrunner eller lerret. Jeg fortsetter å tilføre lag på lag med små detaljer, til jeg kjenner at *der* kom følelsen av at det var ferdig. Jeg har stemplet med akrylmaling både i hvitt, oransje og turkis. Jeg fant en del gamle rubons som passet perfekt her syns jeg. Jeg brukte også stempelputen min fra Archival Ink Jet Black for å inke litt forsiktig oppå hjertet og langs kantene av lerretet. For å få det enda mer røfft i uttrykk, malte jeg til slutt over et lag med Liquitex Clear Gesso. Den matter ned overflaten, så det blir lite glans i lerretet. Pluss overflaten ser litt grov ut, sånn som lerret gjerne føles orginalt. Dog må det sies det er også veldig vakkert med lerret som har en flott glans i seg. Bare tenk på oljemalerier, sukk det er så vakkert ♥. Men kommer an på hva man vil uttrykke, ikke sant?

Det var alt som skulle til, som dere ser dette er ikke vanskelig eller avansert. Men det er å tenke at man bygger det opp lag for lag. Da håper jeg dette kan gi dere litt inspirasjon til å hive dere ut i dette selv. Kanskje lage noen små lerret til julegaver i år? Ingenting er som å motta en personlig laget gave. Mulighetene er også uendelig for hva man kan tilføre på et lerret. Kanskje lage collage først, med diverse mønsterark først og male oppå. Eller mere clean and simple. Så mange uttrykk og muligheter. Det er stor lykke det♥ Enda større lykke er at TreL har inne disse fantastiske produktene, som gjør all denne frie kreative gleden mulig. 
Scrappeklem fra Linn

onsdag 24. oktober 2012

"Lykken" vår.

 Da er jeg igang igjen.. bedre sent enn aldri er det væll noe som heter ;)
Å det var godt å endelig sette seg ned på scrapperommet igjen. 
Å kreativiteten kom, med de flotte arkene fra MajaD, Vintage Summer Basice
Mønsterarket jeg har brukt her heter Vintage Summer Basice 1921
(nr 117508)

 Blomster fra Prima og Kort&Godt.
 Bling Blings Swirls er også fra Prima.
Det rosa chipbord hjerte er fra Papir Design.
Merkelappen/tagen er fra arket i samme serie fra MajaD, som heter Minner.
Har også brukt klistermerke bokstaver fra FYN nr 117425

Takk før du titter!!

Isabell

onsdag 10. oktober 2012

Vin tag


 
 
Her har jeg laget en vintag som jeg har brukt
mønsterpapirene Naturligvis og Vintertid
fra Papirdesign.
Motivstemplet er fra Penny Black /
Dropping you line.
Stempeltrykket er fargelagt med
Promarkers.
Filmstripen er fra Tim Holtz og heter
Idea-ology filmstrip.
 

 
 
Ha en fin natt :O)
Klæm fra mæ :O)

tirsdag 9. oktober 2012

Boks


 Da ble det en pilleboks for fiskelykke også.  
Med dette flotte stemple fra penny black /
Dropping you a line som jeg har
fargelagt med Promarkers.
Har brukt møsnterpapir fra Parirdesign
som heter Høytid fra julens gleder 2011
og jeg har brukt
Hunt & Gater Collection Fossick,
Fra Kaisercraft.
Ostekluten har jeg farget med Glimmer Mist
Jazz Blue.
 
 
 
Ha en flott kveld alle sammen.
Klæm fra mæ :O)
 
 
 


søndag 7. oktober 2012

Julekort

 
Blei tid til ett til julekort i dag :O)
Her har jeg også brukt
Papirdesign Hjertesukk og Duften av jul
( begge sider av arket )
Det råflotte juletreet er en dies fra Marianne Design ( tror jeg )
Det supersøte stempelmotivet er
fra Penny Blace å heter
Little Elf Mim.
 



Klæm fra mæ :O)
 


Julekort



Har laget et julekort med mønsterark fra
Papirdesign Hjertesukk og Duften av jul
( begge sider av arket )
Spellbindersene jeg har brukt heter
Classic Scalloped Circles Large og
Standard Circles Large.
Martha Stewart Punchen heter
Himalayan Snowflake.
Det supersøte stempelmotivet er
fra Penny Blace å heter
Little Elf Finn.
 
 
Ha en superflott søndag :O)
Klæm fra mæ :O)



lørdag 6. oktober 2012

Posekort



Har laget et posekort som jeg har brukt
mønsterpapirene Naturligvis ,Vintertid
og tekststempel fra Papirdesign.
Motivstemplet er fra Penny Black /
Dropping you line.Har fargelagt med
Promarkers.
Båndet med tall på heter Printed Twill,
Filmstripen er fra Tim Holtz og heter
Idea-ology filmstrip.
 
 
 
 

Ha en flott kveld.
klæm fra mæ :O)
 


fredag 5. oktober 2012

Tag kort




Da var jeg igang som designer for Trel :O)
Her er mitt første oppdrag.
Jeg har brukt mønsterarkene Naturligvis ,Vintertid
og Tekst Stemplel fra Papirdesign.
Den flotte fiskemannen er et stempel fra Penny Black /
Dropping you a line.
Har fargelakt med Promarkers.


 



 

Ha en superduper kveld :)

mandag 1. oktober 2012

Inkido's vakre julepapirer!

Hei!

I dag tenkte jeg å vise dere en fiffig boks jeg har laget. Den har jeg pyntet med de nye julearkene fra Inkido. Her har jeg brukt Forever Santa/ Christmas wishes og Christmas Greetings.





  


Stemplet er fra Kort og Godt. Blomstene er fra Papirdesign. Jeg har også brukt dies fra Spellbinders. For og lukke eska har jeg brukt litt Organza silkebånd på 2,5 cm. Punchen er fra Martha Stewart.
Elsker å bruke den nå til jul! Pyntebærene er fra en gang jeg fikk et anfall av Julesvibelpynting ;-)
Tutorialen på denne eska finner dere her. Veldig artig å lage! Tenk å kunne putte litt godis i eskene og gi den til noen man er glad i :-)

Ha en flott dag!

Stor klem fra Cathrine


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails