onsdag 10. desember 2008

Anne forlater TreL.no

Noen har kanskje lagt merke til at Anne ikke er med på Designerteam 2009. Anne har dessverre valgt å takke for seg hos TreL.no - og har søkt lykken andre steder. Det har vært en ære å hatt Anne med seg så langt :) Vi vil nok se mer til Annes nydelige kreasjoner andre steder, så helt borte blir hun jo ikke :) Takk for det :)
Så tusen tusen takk, Anne! Lykke til videre!
Vi får møtes over en kopp en gang i Halden :)

Anne har valgt å takke for seg med disse ord:

"Med disse layouts & kort etc. vil jeg TAKKE Linda og TreL for at jeg har fått være i designer teamet denne høsten.. Linda er ei herlig dame med stort hjerte og TAKK for kontakten vi har hatt. Nye veier dukker opp og man må noen ganger velge ved veiskiltet. Igjen TAKK Linda *KLEM* fra Anne Kristine"

Takk for hyggelige ord, Anne :)Stjernen er laget med et av arkene fra Autmn Leaves. Nydelig!!Kort med arkene fra Making Memories/Paperier - Greenhouse. Innsiden; journaling book - greenhouse, samt sommerfugl stempel fra Basic Grey - Bitsy Amborsia/Bohemia
Esken som er brukt her er fra glitterbokstavene fra K&Company. Mønsterark fra Making Memories/Paperier - GreenhouseKort 2 har også mønsterark fra Greenhouse serien til Making Memories. Det er også brukt et ark fra journaling book - greenhouse. Innsiden er stemplet med samme sommerfuglen fra Basic Grey settet som kortet ovenfor.
Også på disse LO'ene er det brukt ark fra Greenhouse serien til Making memories. Blomster og knapper fra samme serien. I tillegg har hun brukt glitterbokstavene som lå i esken hun laget (se bilde lengre opp av esken).
Her er det også brukt Mask fra Tim Holtz (Philip er skrevet med mask/sjablong). Grenen er klippet ut fra et av greenhouse arkene.

Takk for nydelig bidrag, Anne :)
Og igjen, Lykke til :)

2 kommentarer:

  1. Blir helt matt av alt det fine som lages her. Stjerna var nydelig og bruken av sommerfuglstemplene gjør at jegikke akkurat får mindre lyst på de.
    Elsker sommrefugler men kan jo ikke kjøpe alle heller.

    SvarSlett
  2. WOOOW så lekre vintage kort og den Stjerna var såå utolig flott!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails